BULGARSTROY

28 ulitsa "Krastyu Pastuhov", Plovdiv 4000, Bulgaria
+359 88 81 69 183

Описание

Булгарстрой е дружество за фирмено развитие и консултации и има дейност в България от 2003 г. Притежаващо солиден опит и контакти натрупани през годините в Италия в областта на недвижимите имоти, дружество Булгарстрой първоначално извършва изграждане на туристически и жилищни комплекси, а в отговор на запитвания от страна на международни клиенти днес дружеството се концентрира предимно в дейности като Мениджмънт: координиране на проектирането и строителство и като Главен контрактор за развитие на промишлени, логистични и търговски центрове на Балканите.

Дружеството предлага всестранно съдействие на инвеститорите, които възнамеряват да започнат бизнес в една бързо растяща и развиваща се среда като тази в България и на Балканите, най-общо, като директно осъществява контакт с най- известните международни инвеститори и компании и се превръща за тях както в инвестиционен партньор, така и в представител и управител на техните дейности.

За изграждането на индустриални и логистични центрове дружество Булгарстрой ползва услугите на най- квалифицираните инженерни и архитектурни бюра и строителни фирми на Балканите.

Булгарстрой постоянно работи усърдно, за да изпревари търсенето на пазара като предлага иновативни и стратегически решения, в съответствие с изискванията на своите инвеститори  и клиенти.

Map Location

Map Directions
28 ulitsa "Krastyu Pastuhov", Plovdiv 4000, Bulgaria
alberto@bulgarstroy.com
+359 88 81 69 183

Log in

create an account