Търговска банка Д АД

8 bulevard , Sofia 1606, Bulgaria
02 46 41 171

Описание

Търговска банка Д АД е универсална банка, предлагаща богат спектър от банкови услуги за фирми и граждани – корпоративно и инвестиционно банкиране, малки и средни предприятия, услуги за физически лица. Банката е основана на 12 март 1999 г. и притежава пълен банков лиценз, издаден от Българската народна банка.

Стремежът ни е да бъдем динамична и иновативна универсална банкa, която да предоставя индивидуализирани финансови решения, съчетани с пълно банково обслужване и в унисон с най-добрите практики, стандарти и технологии. Ангажираме се да разбираме нуждите на нашите клиенти, за да им предоставим лесни, удобни и разработени специално за техните потребности банкови продукти.

В своята дейност държим на почтеността в работата ни с всички клиенти, служители и институции, създаваме и поддържаме високи стандарти в обслужването, спазваме най-добрите управленски норми и бизнес практики, общуваме проактивно, открито и се стремим към прозрачни и дълготрайни взаимоотношения, основани на стабилност и коректност. Отстояваме позицията си на надежден партньор, спечелил доверието на своите служители и клиенти.

Map Location

Map Directions
8 bulevard , Sofia 1606, Bulgaria
dbank@dbank.bg
02 46 41 171

Log in

create an account