• You are here:
  • Членове
  • ГАЛАКСИ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП

ГАЛАКСИ ИНВЕСТМЪНТ ГРУП

5 bulevard "Dunav", Plovdiv 4003, Bulgaria
+ 359 32 924747

Gallery

Описание

Галакси Инвестмънт Груп е основана през 1999 година. От своето създаване до сега компанията инвестира, развива и управлява портфолио от успешни проекти в различни направления на недвижима собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи.

Стратегическите инвестиции на Галакси Инвестмънт Груп са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара. 

Позиционирани на ключови локации проектите на компанията отговарят на съвременните модели за развитие на бизнес, притежават множество конкурентни предимства и предизвикват траен интерес от клиенти и инвеститори.

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания. Доказателство за това е не само диверсифицираното и богато портфолио, но и липсата на всякакви компромиси касаещи качество, стойност и иновации в проектите.

Стъпвайки върху богатия си опит в придобиване, планиране, изграждане, управление продажба и отдаване под наем на активи, Галакси Инвестмънт Груп е изградила репутация на доверен инвестиционен партньор, който следва високи стандарти и създава отношения, които се оценяват високо във времето.

Проектите на компанията са плод на колективните усилия на целия екип, неговия висок професионализъм и компетенции.

Map Location

Map Directions
5 bulevard "Dunav", Plovdiv 4003, Bulgaria
office@galaxy-bg.com
+ 359 32 924747

Log in

create an account