АТЕК МАШИНА ООД

3 ulitsa "Vladaya", Plovdiv 4006, Bulgaria
032 620 290

Описание

През 1950 г. Семейство АТЕК  се изселват от Р.България в Р.Турция .

Установили се в гр.Истанбул .

Основоположник на фирмата е големият баща Мустафа Кесер .Дейноста на фирмата :

Производство на резверни части за автомобили и машини .Големият баща Мустафа Кесер умира 1964г.Съпругата Хатидже Кесер и тримата и синове Алтан,Турхан,Ертан Кесер придобиват през годините необходимите знания и опит за запазване ,развитие и модернизиране на фирмата .

Днес АТЕК  makina san tic.a.s-Истанбул –кв.Хадъмкой произвежда във модерната фабрика ...машини за автосервизно оборудване.Оборудвана с най-съвременните технологии и последно поколение металорежещи и металообработващи машини.Производството е организирано съгласно Световните Стандарти за кечество и безопасност-ISO9001. CE,ISO16949,

TSE,TSEK,GOST Във фабриката работи проектантско и конструкторско Бюро –то внедрява и следи съвременните технологии на производство .Фабриката е с разгъната площ от 6000кв.м.

Фирменият магазин на АТЕК в Истанбул кв.Кърач е с разгъната площ от 5000 кв.м се извършва продажба на произведените от тях продукти и изделията на фирми на които са дистробутори Продажбите се  извършват с дистубуторска мрежа в страната .Фирменни бусове  доставят на место на клиентите машини и материал

ATEK LIFT-производство на Хидравлични Бордове за лекотоварни и товарни автомобили

Хидравлични платформи за инвалиди на бусове и автобуси .Хидравлични ножични подемници за Автосервизи .Екип от проектантски и конструкторски отдел,който следи най-новите съвременни технологии за производство,коуто гарантират качество и безопасност на експлотация.Отговарящт на световните стандарти.С изградена дистрибуторска мрежа в страната .Осигорен сервиз от техници. 

АТЕК МАШИНА ООД е основана през 2001г.

В шоурума от 750м-разгъната площ са изложенин произведените машини от АТЕК машина и изделията на оторизираните марки на които са дистрибутори .Продажбите се извършват както в шоурума така и с Бусове-сервизни автомобили на фирмата в цялата страна.Осигорен сервиз от техници .

СИТИ  ХОТЕЛ ПЛОВДИВ ООД – от 2012г приема своите гости .Комплексът се състои от 43 стаи луксозно оборудвани.Модерен Релакс център с фитнес зала,джакузи,сауна ,масажни студиа,турска баня ,салон за отдих.Конферентни зали-за срещи и конференции.Лоби БАР :Пиано БАР .

Хотелския ресторант Филибе кофте –за обожатели на Турската кухня-предлагаща специалитети на своите гости .Днес АТЕК машина –изнася своите изделия в 82 държави .121 точки на света с достойнство и чест.

Map Location

Map Directions
3 ulitsa "Vladaya", Plovdiv 4006, Bulgaria
atekmashina.bg@gmail.com
032 620 290

Log in

create an account